Tuesday, April 14, 2009

MAJLIS PERMUAFAKATAN ILMU

Wakil Pelaja Tingkatan 3 sedang menandatangi banner straight A.

Ibu bapa, pelajar dan guru mata pelajaran sedang berbincang tentang kemajuan pencapaian TOVSeorang ibu sedang memakaikan lencana straight A kepada anaknya.Guru Projek SPM bersedia mengagihkan lencana straight A kepada para pelajar.Guru Kanan Mata Pelajaran sedang memakaikan lencana straight A kepada seorang pelajar tingkatan 3


Bacaan ikrar akujanji straight A oleh para pelajar tingkatan 5.
Bacaan ikrar akujanji straight A oleh para pelajar tinkatan 3.

Ketua Pelajar BRaInS sedang menandatangani banner straight A.


Sekolah Berasrama Penuh Batu Rakit (BraInS) akan mengadakan Majlis Permuafakatan Ilmu pada hari Khamis, 16 April 2009. Majlis akan bermula mulai jam 9.00 pagi. Majlis ini dimulakan dengan ucapan dan penerangan tuan Pengetua BraInS. Majlis akan diteruskan dengan ucapan oleh AJK PIBG. Seterusnya akan diikuti dengan perbincangan antara ibubapa,guru mata pelajaran dan pelajar. Semasa perbincangan ini keputusan peperiksaan pengesanan dan peperiksaan UP1 pelajar tingkatan 3 dan 5 akan diserahkan. Kepada ibubapa pelajar tingkatan 3 dan 5 dijemput hadir ke Majlis ini. Kehadiran tuan/puan InsyaAllah akan dapat menyuntik semangat kepada anak tuan/puan.
Pihak sekolah dan PIBG mengucapkan berbanyak terimakasih di atas sumbangan ibubapa semasa majlis permuafakatan ilmu tempoh hari. Jumlah pungutan yang telah didermakan oleh ibu bapa lebih kurang RM500.

No comments: